El Terrassa perd al camp de l'Sporting i se situa en la zona perillosa

El Terrassa necessitava els tres punts urgentment, però no ha pogut ser. L'equip egarenc no ha tingut cap possibilitat al camp de l'Sporting de Gijón, i ha caigut per 2-0. Un resultat que els situa en la zona perillosa de la taula. Ara són divuitens en la classificació, a només dos punts del descens. El primer gol de la tarda ha estat d'Ismael, que remata molt bé una centrada de Juan, en el minut 15. El segon gol ha arribat en el minut 83, obra d'Arthuro.

El Terrassa continua la seva caiguda lliure en la classificació. A El Molinón, els homes de Juanma Lillo han cedit una altra derrota i s'acosten perillosament a la zona de descens. Els egarencs, cinquens per la cua, només han sumat quatre punts dels últims 21. Després d'un primer avís de Juan, que Morales ha pogut enviar a córner, ha arribat el primer gol del conjunt asturià. El seu autor ha estat Ismael, que ha rematat de cap un servei des de la banda esquerra. L'1 a 0 ha deixat grogui el Terrassa, i el mateix Ismael, en una acció idèntica, ha estavellat la pilota al travesser. Malgrat l'evident superioritat de l'Sporting, Monty ha estat a punt de fer l'empat, ja en el minut 71, però també la fusta ho ha evitat. Després de desaprofitar diverses oportunitats, el quadre local ha sentenciat en el 83 amb el definitiu 2 a 0, aconseguit pel brasiler Arthuro, que només feia uns minuts que havia saltat al terreny de joc.