Segona Divisió

El Terrassa guanya en la seva visita a Còrdova per 0-2 i continua com a líder de la categoria

El Terrassa segueix intractable a la Segona Divisió i ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva en la seva visita al camp del Còrdova per 0-2. Després d'una primera part que els locals han desaprofitat moltes ocasions per avançar-se al marcador, als sis primers minuts de la represa, Monty i Babangida han fet els gols egarencs. Amb aquest triomf, el Terrassa suma 10 punts en quatre jornades i es consolida al liderat de la categoria empatat amb el Xerez de Bernd Schuster.

El Terrassa ha tingut la primera oportunitat del partit als 5 minuts amb una centrada de Besora que Monty ha rematat molt desviat per sobre del travesser. El Còrdova ha replicat ràpidament encara que Juanlu no ha pogut rematar de cap per la bona anticipació de Jubera. Morales ha salvat el primer gol del Còrdova amb una gran aturada a un xut de Ramón des de l'interior de l'àrea als 9 minuts de la primera meitat. Eloy, també de cap, ha tingut la segona ocasió per avançar els locals en el marcador al minut 16. La seva rematada s'ha perdut bastant desviada. El Còrdova ha incrementat el seu domini i novament Morales ha pogut aturar un xut llunyà d'Alfonso. En ple desconcert egarenc, Eloy ha estat a punt de marcar als 22 minuts però el porter del Terrassa ho ha tornat a evitar. Els problemes han continuat per al Terrassa davant d'un Còrdova que ha imposat un ritme de joc altíssim. Juanlu, als 26 minuts, ho ha tornat a intentar amb un xut creuat que s'ha perdut fregant el pal dret. Deu minuts després, l'àrbitre del partit ha anul·lat un gol al Còrdova per una falta de Sandro, que ha empès Rubén a l'interior de l'àrea en el moment de fer la rematada. Al descans s'hi ha arribat amb un empat sense gols, encara que el Còrdova ha dominat amb claredat. Només començar la segona part, una passada de Jubera l'ha aprofitat Monty per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa del Còrdova avançant-se a la sortida del porter. El Terrassa ha fet el segon gol als 6 minuts de la represa. Juan Carlos ha centrat i Babangida, que acabava d'entrar el terreny de joc, ha marcat a plaer trencant el fora de joc. El Còrdova ha pogut retallar distàncies amb un xut d'Alfonso als 58 minuts de partit amb un xut d'Alfonso que s'ha estavellat al travesser. Els egarencs han estat a punt de sentenciar al contraatac, però Keko ha rematat fora quan el més fàcil era marcar. A falta de dos minuts per al final, de nou Keko ha tingut a les seves botes el 0-3 però després de driblar el porter ha xutat al pal a porteria buida. El Terrassa s'ha emportat tres punts molt valuosos que el consoliden al liderat de la Segona Divisió amb 10 punts en quatre jornades, un inici de lliga espectacular que no podien esperar ni els més optimistes.