El Terrassa guanya el Xerez (2-0) i fa un pas endavant cap a la salvació

Amb gols de Gibanel i de Jordi Navas, l'equip egarenc ha aconseguit un triomf vital per aconseguir la permanència en la Segona divisió. Els tres punts posen el Terrassa amb 48 punts a dos del descens directe. La última plaça de descens l'ocupa l'Almeria amb 46. Amb els resultats d'aquesta jornada s'ha confirmat el descens matemàtic del Badajoz, mentre que la derrota de l'Oviedo condemna virtualment els asturians.

L'1-0 ha arribat a quatre minuts per al descans arran d'una falta que Gibanel ha rematat sense opcions per al porter de l'equip andalús. Després del descans, el Terrassa ha seguit dominant, encara que sense trenar jugades de perill. La primera de la segona meitat ha arribat en el minut 59 i ha portat el segon gol. El 2-0 s'ha materialitzat en un córner en el qual Navas, de cap, ha enviat amb precisió la pilota al fons de la porteria de l'equip visitant. En els segons 45 minuts, el Xerez ha disposat a les botes de Deus d'una ocasió de gol, encara que la pilota s'ha estavellat en el travesser.