El Terrassa esgarrapa un punt en la seva visita al camp del Poli Ejido (0-0)

El Terrassa ha empatat a camp del Polideportivo Ejido (0-0) en el seu primer desplaçament de la temporada. L'expulsió de Juanele en el minut 10 de partit ha obligat els egarencs a jugar gairebé tot el partit en inferioritat. Per tant, tot i perdre el liderat, un punt molt treballat i que té regust de victòria. L'equip andalús ha arribat amb perill en el tram final del matx, però els de Lillo han pogut mantenir a zero la seva porteria gràcies a la bona actuació de Morales i a l'ajuda dels pals.

Juanma Lillo ha apostat de sortida pels mateixos onze homes que van guanyar el Salamanca a l'Olímpic en la primera jornada. Quan encara no s'havien jugat 10 minuts ha arribat l'expulsió de Juanele, que ha condicionat la resta del matx. El jugador asturià ha vist la targeta groga per una entrada i la seva protesta posterior ha significat la vermella. La primera part ha estat molt fluixa per part de tots dos equips. Poc futbol i poques ocasions de gol. Corona, per part del Poli Ejido, ha disposat de l'oportunitat més clara i, per part del Terrassa, un xut d'Hèctor Bueno ha fet necessària la intervenció del porter local Kike. El segon temps ha estat dominat per l'equip andalús, tot i que la primera bona ocasió l'ha tinguda David Gallego amb un xut des de fora de l'àrea. Els de Pepe Mel han atacat amb més cor que cap, però ajudats per la inferioritat numèrica del Terrassa han acabat tancant els de Lillo en el seu propi camp. El porter egarenc Morales, amb fins a quatre aturades de mèrit, i els pals, en xuts de Víctor Salas i Pedro Vega, han permès als de Lillo endur-se un punt del Municipal de Santo Domingo.