Segona Divisió

El Terrassa esgarrapa un empat a Eibar i trenca la ratxa de dues derrotes consecutives

El Terrassa ha aconseguit esgarrapar un empat a un en la seva visita a l'estadi d'Ipurua d'Eibar i ha trencat una mala ratxa de dos derrotes consecutives. El partit ha començat molt malament pels egarencs ja que als 9 minuts de la primera part, Álex ha marcat l'1 a 0. Quan ja semblava que el Terrassa encaixaria la seva tercera derrota consecutiva, Monty, a falta de tres minuts per al final, ha marcat el gol de l'empat definitiu.

L'equip basc s'ha avançat als 9 minuts de partit amb un gol d'Àlex, que ha batut Morales amb un xut creuat que s'ha colat entre les cames del porter egarenc. Només un minut despés, l'Eibar ha estat a punt de fer el segon amb una mitja volta de Miguel que Morales ha enviat a córner. Als 14 minuts, el Terrassa ha reclamat un possible penal del porter Iker Riesgo sobre Juanjo que l'àrbitre del partit no ha considerat. En aquesta acció, Riesgo s'ha lesionat i ha estat substituït per Basauri. L'única ocasió de perill del Terrassa abans del descans ha estat un xut de Monty que la defensa de l'Eibar ha pogut treure sobre la mateixa línia de gol. A la represa, el joc no ha millorat gaire i cap dels dos equips ha arribat amb perill a la porteria contrària. L'única ocasió clara de l'equip egarenc ha estat un xut llunyà de Babangida per sobre del travesser. A falta de tres minuts per al final, el Terrassa ha aconseguit el gol de l'empat amb un xut creuat de Monty que ha sorprès el porter local. Sense temps per a més, l'equip de Miguel Álvarez ha sumat un positiu empat en un dels terrenys de joc més complicats de la categoria.