El Terrassa es proclama campió de la Copa Catalunya en vèncer el Gavà, per 3-0

El Terrassa s'ha endut el segon títol de la Copa Catalunya del seu palmarès, en vèncer el Gavà per 3-0, a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell. El gran protagonista de l'equip terrassenc ha estat Keko, amb dos gols. El tercer ha estat obra de Besora.

El Terrassa ha pogut celebrar el títol sobre la gespa del que és el seu equip rival de tota la vida, el Sabadell. Les celebracions les ha començat Keko, autor dels dos primers gols. L'equip terrassenc ha dut la iniciativa durant els 90 minuts. En el minut 38, Keko ha obert el marcador. Poc després ha tingut l'oportunitat d'augmentar la diferència, però Suriñach ha estavellat la pilota sobre el cos d'un jugador, que ha estat a punt de fer-la entrar. Després del descans, Navas veia com la defensa rival li treia la pilota prop de la línia de gol, però Keko no ha perdonat i en el minut 58 ha fet el segon gol i ha deixat la copa pràcticament sentenciada. Besora, en el minut 83, ha aconseguit el tercer i últim gol de la nit.