Segona Divisió A

El Terrassa es desinfla i perd a casa 0 a 2 contra l'Almeria

El Terrassa perd gas i amb dos gols en contra en la segona part va perdre a casa contra l'Almeria. Després de perdre la setmana passada la imbatibilitat al camp del Saragossa, els homes entrenats per Miguel Álvarez es van veure superats per l'equip andalús. El primer gol el va fer Bilic, el jugador cedit pel mateix Saragossa, en el minut 57. Quan semblava que el Terrassa més s'apropava al gol de l'empat va arribar un contraatac de l'Almeria, que va sentenciar. Aquesta derrota frena la trajectòria d'un equip que des de principis de temporada mantenia un idil·li amb el liderat i que ara és 7è. amb 19 punts, a quatre del tercer classificat.

El Terrassa va perdre la imbatibilitat la jornada passada, després de gairebé mig any sense conèixer la derrota i, a l'Olímpic, va encadenar la segona consecutiva. Els jugadors de l'equip egarenc rebien l'Almeria, gairebé amb l'obligació de sumar els tres punts per no entrar en una dinàmica perillosa. L'equip andalús, però, un dels que són a la part baixa de la classificació, amb la moral que els va donar la segona victòria de la temporada, la jornada passada contra l'Eibar, va ser el que va plantejar dificultats a un Terrassa espès i faltat de fluidesa, sobretot en la primera part. Les dues millors opcions per marcar les van tenir els de Casuco en el minut 15 i en el minut 28. Aquesta última de Bilic. En la segona part, en el minut 55, Monty va fer un doble retall, però, massa escorat, va acabar rematant al pal. I d'aquesta opció del Terrassa es va passar, només tres minuts més tard, al gol de Bilic. Es va quedar pràcticament sol davant de la porteria de Morales i ha fet el 0 a 1. Amb aquest desavantatge, els jugadors de Miguel Álvarez van buscar amb insistència un empat que no arribaria i, a pesar de jugar contra un equip en inferioritat numèrica, per l'expulsió de Bilic, es van trobar amb el segon en contra. Es complia el minut 81 quan Francisco, de cap, va deixar el Terrassa sense capacitat per capgirar el signe del partit.