El Terrassa es converteix en equip de la Segona Divisió B

La temporada ja ha acabat per al Terrassa i ho ha fet de la pitjor manera. Els egarencs han certificat el seu descens a la Segona Divisió B, quan encara queda una jornada perquè acabi aquesta temporada. El Terrassa ha perdut per 3-1 al camp del Cadis, que amb aquesta victòria es col·loca molt a prop de l'ascens a Primera Divisió. També es coneixen ja els altres tres equips que, com el Terrassa, baixen de categoria. Aquests són: el Salamanca, el Còrdova i el Pontevedra.

Els de Pepe Delgado han remuntat un gol en contra de Ramón Quintana (min. 29), gràcies al gol aconseguit per Abraham González, en el minut 59. Però l'empat a un s'ha trencat només nou minuts després, amb un gol de Jonathan Sesma. Encara se li han complicat més les coses al Terrassa, quan s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Rubén. I quan quedaven deu minuts per a l'acabament, un penal de Joan R. Rodríguez ha suposat la segona expulsió egarenca, i el tercer gol del Cadis, transformat per Manolo Pérez.