El Terrassa empata a 1 amb el Numància i se li complica la permanència

El Terrassa només ha pogut empatar a casa, contra el Numància de Sòria, i se li tornen a complicar les coses en la classificació de la Segona Divisió. L'equip visitant s'ha avançat en la primera part, i, tot i que ha disposat de superioritat numèrica una gran part del partit, el Terrassa no ha pogut passar de l'empat a 1. El Numància ha acabat amb 9 homes i amb un jugador de camp a la porteria.

En la primera acció atacant del Numància amb possibilitats ha arribat el 0-1, resultat que ha desinflat el joc del Terrassa i que ha propiciat la falta d'encert dels locals, que no han estat capaços de materialitzar les seves ocasions, malgrat que, en els últims 15 minuts de la primera meitat, el Numància ha juaat amb inferioritat numèrica. El Terrassa ha afrontat els últims minuts amb més cor que no pas futbol, i, fruit d'això, quan faltava un minut perquè es complís el temps reglamentari, Babangida ha rematat de cap a gol. Després de l'empat, el porter visitant ha estat expulsat per agressió, per la qual cosa ha deixat el seu equip amb nou jugadors, i el seu company Marini ha hagut d'ocupar la porteria. En els set minuts de prolongació, el Terrassa, malgrat que ho ha intentat, no ha estat capaç de desfer l'empat.