Copa del Rei

El Terrassa diu adéu a la Copa en perdre amb el Llevant per 0-1

El Terrassa ha perdut amb el Llevant, líder de Segona Divisió, per 0- 1. Així doncs, el públic de Terrassa segueix sense veure guanyar el seu equip a l'Olímpic aquesta temporada. L'únic gol del partit ha estat de Rivera, que ha transformat un penal comès sobre Congo, en el minut 56. La temporada passada, el Terrassa i el Llevant també es van enfrontar en primera ronda de la Copa del Rei i els egarencs es van imposar per un clar 2-0.

El Llevant ha eliminat de la Copa del Rei el Terrassa a domicili, gràcies a un penal infantil comès pel porter egarenc Morales sobre Congo, que s'ha encarregat de transformar Rivera, en el minut 56. Una falta d'entesa entre Morales amb la seva defensa Héctor, quan tots dos podien haver tret la pilota, ha fet que el porter acabés enderrocant Congo a dins de l'àrea sense encertar a colpejar l'esfèric. Aquesta desafortunada jugada resumeix un pèssim partit jugat per tots dos equips, plens de suplents, i engrandeix la crisi d'un Terrassa que només ha estat capaç de guanyar, fins ara, un partit oficial, el que el situa en zona de descens en la Lliga de Segona A, a més d'haver-lo eliminat a les primeres de canvi d'un torneig com el de Copa en el qual la temporada passada va caure eliminat en vuitens de final davant del Reial Madrid. El d'avui ha estat un partit per oblidar, en què l'espectacle ha brillat per la seva absència i tots dos equips han ofert uns primers 30 minuts nefastos i una segona meitat en què el Llevant s'ha limitat a especular amb el marcador i a controlar el partit davant d'un equip egarenc que no ha arribat a xutar a porteria en aquest segon període. Els únics minuts vibrants han estat els últims quinze de la primera meitat, en què Gibanel ha pogut avançar els locals en enviar una pilota al travesser, mentre que Reggi ha pogut fer el mateix per als visitants, encara que Morales ha desviat el seu tret a boca de canó.