Segona Divisió

El Terrassa cau a l'Insular de Las Palmas per 2 a 0 i encadena sis jornades sense guanyar

El Terrassa ha caigut derrotat per 2 a 0 per la UD Las Palmas, en la seva visita a l'Estadi Insular. L'equip canari ha encarrilat la victòria en el minut 12, amb un gol de l'argentí Reggi. Els egarencs només han creat perill en jugades amb la pilota parada, però han estat gaire encertats de cara a la porteria contrària. En la represa, Babangida ha tingut la millor ocasió del Terrassa per empatar, amb un xut al pal. Però, del possible empat a 1, ràpidament s'ha passat al 2 a 0 definitiu. Baiano, en el minut 60, ha fet el gol que sentenciava el matx.

El Las Palmas va trencar ahir una ratxa de set setmanes sense guanyar en derrotar el Terrassa per dos gols a zero. Els canaris es van avançar ben aviat en el marcador, quan l'argentí Reggi aprofitava una badada de Jordi Navas per fer l'un a zero. Ahir, els homes de Miguel Álvarez no van tenir una nit inspirada, i eren els canaris els que portaven més perill. Per part dels egarencs, durant el primer temps, els intents d'empatar es produïen en xuts des de lluny, el més perillós un de Monty. L'ocasió més clara va ser per al nigerià Babangida, que va estavellar la pilota al pal. I, de la possible igualada, es va passar al dos a zero, en una llarga i embolicada jugada: primer, Morales treu la rematada de Reggi, però l'acció continua, i és finalment el brasiler Baiano qui acaba introduint la pilota al fons de la porteria del Terrassa. Amb aquesta derrota, el Terrassa ja fa sis partits que no guanya.