Segona Divisió

El Terrassa aconsegueix el setè empat de la temporada contra el Getafe en 11 jornades de lliga

El Terrassa continua imbatut a la Segona Divisió, però, un dia més, s'ha hagut de conformar amb un empat que no l'ha acabat de deixar satisfet. L'equip egarenc ha començat marcant al partit d'aquesta tarda contra el Getafe amb un gol d'Héctor Bueno als 11 minuts de la primera part i ha tingut moltes ocasions per sentenciar el partit. Però els madrilenys han acabat empatant per mitjà de Juan Carlos abans del descans després d'una errada defensiva. Dels onze partits jugats, el Terrassa n'ha guanyat quatre i n'ha empatat set.

El Getafe ha començat dominant el partit i en els primers cinc minuts ha fet intervenir el porter Morales en dues ocasions per evitar el gol del conjunt visitant. En una gran jugada ofensiva, el Terrassa s'ha avançat al marcador als 11 minuts de partit. La pilota ha acabat als peus d'Héctor Bueno, que davant la sortida de Pindado, ha enviat l'esfèrica al fons de la porteria del Getafe. Només sis minuts després, l'equip egarenc ha tingut una gran ocasió per fer el segon. Juan Carlos ha xutat creuat, Pindado ha desviat la pilota i Babangida ha enviat fora el refús del porter quan estava tot sol. En una greu errada defensiva del Terrassa, el Getafe ha empatat al minut 40 amb una rematada a la mitja volta de Juan Carlos, jugador cedit per l'Atlètic de Madrid. L'empat a donat ales al conjunt madrileny, que ha estat a punt de marcar l'1 a 2 abans d'arribar al descans amb un xut d'Alberto que Morales ha enviat a córner amb una gran aturada. A la represa, el partit ha baixat la seva intensitat, tot i que el Terrassa ha buscat amb més insistència el segon gol. Miguel Álvarez ha donat entrada a Navas i Besora en el lloc de Santi Asensio i Babangida. Tot i fer més mèrits que el seu rival, el Terrassa s'ha hagut de comformar amb un nou empat i segueix imbatut després d'onze jornades de lliga amb 4 victòries i 7 empats.