Vela

El temut cap d'Hornos ja espera els líders de la Barcelona World Race

Després de la crua lluita mantinguda en aigües de l'Índic, la Barcelona World Race encara en els pròxims dies unes de les etapes més complicades i difícils de la regata: la travessa del cap d'Hornos. El Paprec Virbac continua liderant sòlidament la cursa seguit a distància per un Hugo Boss que està passant per molts problemes i que perd pistonada. El Mutua Madrileña lluita frec a frec amb el Temenos per la tercera plaça mentre que l'Educación sin Fronteras, últim, tot just ha superat l'estret de Cook.

Actualitzat

En la 57a jornada de la regata, la Barcelona World Race entra a les portes d'unes jornades que poden ser decisives per al desenllaç de la cursa. La travessa del cap d'Hornos i el pas del Pacífic a l'Atlàntic en un dels mars més hostils que es coneixen, juntament amb el desgast acumulat que arrosseguen les naus poden decantar les posicions finals de la regata. 

El Paprec Virbac es manté com a líder sòlid a més de 800 milles del seu perseguidor, l'Hugo Boss. El vaixell d'Alex Thompson i Andrew Cape s'ha vist sorprès per una alteració del temps que li ha fet perdre drap i ara navega a uns cinc nusos quan tots els seus rivals superen els tretze. Això li ha fet perdre pistonada. Al seu darrere -a unes 1.000 milles de distància- el Temenos i el Mutua Madrileña lluiten per aconseguir la tercera plaça en una disputa tàctica que promet emoció. Molt més endarrerit està l'Educación sin Fronteras d'Albert Bargués i Servanne Escofier, que tot just han travessat l'estret de Cook. Apartat de la lluita pel podi i la victòria, l'objectiu del vaixell solidari és acabar la cursa.

Anar al contingut