Jocs Olímpics

El TAS dóna la raó a Àngel Mullera i el de Lloret podrà competir a Londres

L'atleta català Àngel Mullera podrà competir als Jocs després que el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport li ha donat la raó i ha deixat sense efecte la decisió de l'equip olímpic d'excloure'l per sospites de dopatge.

Actualitzat
L'atleta català Àngel Mullera podrà competir als Jocs després que el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport li hagi donat la raó i hagi deixat sense efecte la decisió de l'equip olímpic d'excloure'l per sospites de dopatge. Això li obrirà les portes a la participació en els 3.000 metres obstacles.

Divendres comencen les proves d'atletisme i a primera hora d'aquesta tarda han viatjat a Londres el primer contingent d'atletes espanyols cap a la capital britànica. En les properes hores, l'atleta de Lloret viatjarà cap a la capital britànica.

Fa un mes, Mullera va refermar la seva marca per anar als Jocs de Londres, una fita que va aconseguir l'any passat a Barcelona amb el seu millor registre. Però tot just fa 8 dies, la Federació Espanyola va prohibir la seva participació fent cas a unes informacions que van sortir a al premsa on s'especulava que Mullera hauria enviat un correus electrònics a un especialista per millorar el seu rendiment esportiu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut