El superior dels maristes: "No entenc per què no es van seguir els protocols"

La cúpula de l'orde dels maristes a Roma demanarà explicacions als maristes de Catalunya pels suposats casos d'abusos sexuals

RedaccióActualitzat

La cúpula de l'orde dels maristes a Roma demanarà explicacions als maristes de Catalunya pels suposats casos d'abusos sexuals del col·legi de Sants-les Corts.

En una entrevista que ha fet el programa "La vida" de Catalunya Ràdio, Emili Turú, superior general dels germans maristes, ha dit que "no entén per què l'escola no ha seguit els protocols." Turú ha explicat que "els protocols són totalment el contrari" i ha dit que "si hi ha hagut un silenci no sap a quin fet és degut".

Emili Turú ha explicat que es "parlarà amb els responsables no locals, sinó de la província de Catalunya". Emili Turú va ser professor de l'escola Maristes Sants-les Corts als anys 80 i coneixia el professor abusador.

Mentrestant, la direcció ha rebut aquest matí els pares i mares que porten els seus fills al centre per tranquil·litzar-los i informar-los sobre el cas. D'aquesta manera ho ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" la Núria, una mare de l'escola. 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut