Solidaritat

El Super3 amb La Marató

El 18 de desembre, La Marató de TV3 buscarà la solidaritat de tothom per mirar d'obtenir diners per a la investigació científica de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Sabies que cada any més de 13.000 persones tenen un ictus a Catalunya? La Marató d'aquest any va dedicada a persones que n'han tingut un a la seva vida. No és només una malaltia d'adults, també afecta a nens. Mira el programa especial que ha preparat l'InfoK.

 

La Marató de TV3 és un projecte solidari que treballa per sensibilitzar la població i aconseguir diners que impulsin la investigació científica de malalties. Tot plegat, per millorar la vida de tothom. Aquest any, La Marató està dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. En aquest vídeo, t'expliquem què són.

Com cada any, moltes persones se sumen a La Marató fent accions de tota mena. Potser a la teva escola, al teu esplai o amb la teva família, també en feu alguna. Qui també s'hi suma és la família del Super3, que cantarà "Som un equip" diumenge mateix, a les 15.45, al plató de La Marató de TV3. I uns altres que també s'hi sumen són els SP3, amb aquesta coreografia de "Les nits no moren mai", l'adaptació que la banda Doctor Prats ha fet de "The nights". Si tu també la vols ballar, en aquest vídeo te n'ensenyem els passos.

Ser solidari és important. Si tots ens solidaritzem, tots hi guanyem.

 

 

 

Vídeos relacionats