Operearis treballant als carrers del Poblenou
Operearis treballant als carrers del Poblenou
Barcelona

El subministrament del servei de gas s'ha restablert al barri del Poblenou

Segons l'Ajuntament de Barcelona, després de la incidència a les canonades d'aigua i gas del 26 de desembre a les 23.15. A causa d'això, un total de 490 llars i locals es van quedar sense subministrament de gas entre els carrers d'Àlaba, Zamora, Almogàvers i Pujades.

RedaccióActualitzat
Segons l'Ajuntament de Barcelona, després de la incidència a les canonades d'aigua i gas del 26 de desembre a les 23.15. A causa d'això, un total de 490 llars i locals es van quedar sense subministrament de gas entre els carrers d'Àlaba, Zamora, Almogàvers i Pujades. Actualment, queden una seixantena de clients afectats pendents de reconnectar-se a la xarxa perquè no hi eren en el moment de la visita dels tècnics de la companyia de gas.

Des d'un primer moment, tècnics de les companyies de serveis afectades i de l'Ajuntament de Barcelona (Hàbitat Urbà, Serveis Socials, Guàrdia Urbana i Bombers) van presentar-se a la zona i van treballar tant per supervisar el protocol de seguretat com per reforçar el servei d'atenció a les persones vulnerables que viuen a l'àmbit.

L'Ajuntament de Barcelona, tal com va anunciar el tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha obert un expedient informatiu a les companyies d'aigua i de gas natural per determinar l'origen de la incidència. D'altra banda, des del districte de Sant Martí es durà a terme el seguiment dels treballs de cobriment de les rases.
Anar al contingut