València

El "Sorrento" atraca al port de Sagunt "sense cap incidència"

L'operació de remolcament del ferri va començar el dimarts al migdia després que s'incendiés fa una setmana a una vintena de milles de Mallorca

RedaccióActualitzat

El ferri incendiat fa una setmana a una vintena de milles de la costa de Mallorca ha arribat a les quatre de la tarda al port de Sagunt, a València i ja ha acabat les maniobres d'atracament "sense cap incidència", segons ha explicat l'Autoritat Portuària de València.

L'operació de remolc del ferri va començar el dimarts al migdia després que Capitania Marítima en donés l'autorització un cop els tècnics haguessin revisat i condicionat el "Sorrento" per evitar qualsevol fuita de petroli durant el trasllat. Les tasques que haurà de desenvolupar l'APV, segons ha sol·licitat Grimaldi Lines, armador d'aquest ferri, són atendre la descàrrega de plataformes i vehicles que transportava translladant totes aquelles mercaderies que no hagin quedat afectades per l'incendi. Així mateix, també realitzaran diverses inspeccions del ferri incendiat. L'armador preveu que el "Sorrento" estigui atracat a Sagunt durant dues setmanes.

En desacord amb la decisió

Tant l'Ajuntament com la oposició i els mateixos veïns de la població estant en contra de la decisió que es va prendre de transportar el "Sorrento" al port de València. De fet, asseguren que no se'ls van comunicar els motius pels quals es va decidir remolcar-lo fins a aquest port de Sagunt. Tot i així, des del consistori han afirmat que les autoritats competents els han assegurat que "no hi ha risc". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut