Alguns dels assistents al Sopar Groc que es va fer al Semproniana dimarts a la nit (ACN)
Alguns dels assistents al Sopar Groc que es va fer al Semproniana dimarts a la nit (ACN)

El Sopar Groc recapta més de 8.800 euros per a la Caixa de Solidaritat pels presos

A un preu de 80 euros, el sopar s'ha elaborat amb ingredients que feien que tots els plats fossin grocs

Actualitzat

L'anomenat Sopar Groc organitzat per l'ANC i Òmnium Cultural amb la cuinera Ada Parellada ha recaptat més de 8.800 euros, que es destinaran a la Caixa de Solidaritat pels polítics empresonats. Al sopar, que s'ha celebrat al restaurant Semproniana, hi han assistit 111 comensals. Entre els assistents hi havia les parelles de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Joaquim Forn, i també el portaveu d'Òmnium i el vicepresident de l'ANC, Marcel Mauri i Agustí Alcoberro.

A un preu de 80 euros, el sopar s'ha elaborat amb ingredients que feien que tots els plats fossin grocs. El menú que s'ha servit tenia pa de color groc per sucar amb oli amb una línia vermella feta amb pebrot, patates xips, ous remenats amb rossinyols i camagrocs, pebrot farcit de polenta, blat de moro i salsa de safrà, arrebossat de bacallà amb sala de mostassa, pollastre al curri i pastís de llimona amb crema cremada.

El Semproniana ha estat objecte d'un boicot a la xarxa per aquesta iniciativa de suport als dirigents sobiranistes empresonats. Aquest dimarts a la nit, una desena de persones es van concentrar davant del restaurant per mostrar el seu rebuig contra la iniciativa solidària. A més a més, Parellada hi ha afegit que ha rebut reserves falses de clients que al final no s'hi han presentat.

ARXIVAT A:
Procés catalàGovern empresonat
Anar al contingut