L'Hospitalet de Llobregat

El Sonimag obre portes amb propostes com càmeres irrompibles o amb wifi

El saló se celebra des d'aquest dimecres i fins dissabte al recinte de Fira de Barcelona a l'Hospitalet. Aquest any s'uneix amb el Graphispag digital, sobre imatge i impressió. Les càmeres amb una alta qualitat d'imatge, amb gravació de vídeo en alta definició o amb zooms més potents són algunes de les apostes dels expositors.

RedaccióActualitzat
Càmeres fotogràfiques irrompibles, impressions sobre tota mena de superfícies i màquines pràcticament diminutes són algunes de les propostes que es presenten en el marc del saló Sonimagfoto, que se celebra fins dissabte al recinte de Fira de Barcelona a l'Hospitalet.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, han inaugurat el saló, que aquest any s'uneix amb el certamen Graphispag.digital. Aquests dos salons compten en total amb gairebé 150 expositors i presenten les últimes novetats del sector de la imatge i de la impressió gràfica.

El principal objectiu de les empreses del sector és competir amb els telèfons de nova generació o amb les tauletes, que permeten fer fotografies. Aquests dispositius i la crisi han reduït un 27% les vendes de càmeres de fotografia durant l'últim any a Espanya.

El director de Sonimagfoto, Aleix Planas, ha assegurat que l'objectiu del saló és "oferir qualitat" per diferenciar-se d'altres dispositius. Entre les propostes que presenten els expositors en aquesta edició destaquen les càmeres amb una alta qualitat d'imatge, amb gravació de vídeo en alta definició, alta velocitat de tret, zooms més potents o amb wifi. "Introduïm les noves tecnologies per dotar les càmeres de més connectivitat i mobilitat perquè els usuaris puguin pujar directament les imatges que han pres a les xarxes socials", ha dit Planas, que considera que la "immediatesa" és una de les demandes i és el punt en què han de "competir".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut