Barcelona

El sol torna a treure el cap diumenge, però ho fa acompanyat de més vent

Actualitzat
La pertorbació i l'aire fred de dissabte es desplacen aquest diumenge cap a Itàlia. Torna, per tant, l'estabilitat, però amb ressaca postpertorbació, és a dir, amb tramuntana, temperatures fresques a primera hora i boirines a l'interior.

Per prendre el sol de bon matí caldrà anar a la Costa Daurada. A la costa Central hi esperem alguns núvols baixos. Si opteu per la Costa Brava, refugieu-vos de la tramuntana o la tovallola sortirà volant. Al llarg del dia també podran arribar núvols prims que deixaran el cel mig enteranyinat, però en conjunt la sensació serà de sol a la major part del país. El núvols baixos tornaran a fer-se més compactes cap al vespre al sector litoral central i sud. Les màximes pujaran molt lleugerament i arribaran al voltant dels 33 graus en els punts més càlids, mentre que les mínimes seran una mica més baixes en conjunt.

Si aneu a alta muntanya, compte amb el vent perquè s'esperen ratxes superiors als 60 km/h. Els cops de tramuntana també podran superar aquesta barrera. El vent del nord es mantindrà tot el dia a la Costa Brava. El mestral bufarà amb cops moderats al principi de la jornada a les Terres de l'Ebre. El vent condicionarà novament el risc d'incendis en aquestes zones.


Al País Valencià, el cel quedarà més variable a primera hora, amb núvols baixos costaners. També estarà mig ennuvolat a les Balears.

I els pròxims dies...

Tindrem un temps marcat per l'estabilitat durant el primer tram de la setmana, amb domini del sol i poc espai per als núvols, tant els de tipus baix a la costa com els d'evolució a les muntanyes. Les temperatures pujaran a partir de dimarts. Dijous podria arribar un nou front, que tornaria a portar més núvols i alguns ruixats cap al nord. De cara a divendres, el risc de precipitacions es mantindria cap al Pirineu i les temperatures baixarien.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut