Barcelona

El sol s'imposarà aquest dilluns a la major part del país i els termòmetres pujaran

Aquest dilluns hi haurà alguns núvols baixos en trams de la costa i a la Catalunya Central que desapareixeran al llarg del dia. En general, farà sol, i també més calor. La xafogor es notarà a prop del mar.

Actualitzat
La setmana comença amb sol a la major part del país però hi haurà alguns núvols baixos en trams de la costa i a la Catalunya Central que desapareixeran al llarg del dia. A banda, la nuvolositat d'evolució encara podrà derivar en alguns ruixats puntuals i febles cap al Pirineu. Als Ports i les comarques de l'interior al nord-est, aquesta possibilitat serà remota. En qualsevol cas, aquests xàfecs deixaran quantitats de precipitació molt minsa.

Les temperatures no canviaran gaire, potser pujaran una mica. De moment, seguirem sense parlar de canícula i sí de calor molt moderada. L'evolució local de les temperatures dependrà molt de la resistència dels núvols baixos i de l'extensió de les nuvolades de tarda. Les temperatures mínimes tindran com a referència aquests valors registrats diumenge i en tot cas podrien pujar lleugerament:

8 graus a Espot i la Coma
9 graus a Das i Ulldeter
12 graus a Prades
14 graus a la Llacuna i Berga
16 graus a Girona, Artés, Vic, Ulldemolins i Lleida
17 graus a Mediona, Olot, Ulldecona, Cervera i Vacarisses
20 graus a Cunit i Tarragona
21 graus a Aldover
22 graus a Roses i Barcelona-zoo

Els núvols baixos de la costa també s'estendran pel litoral del País Valencià. No descartem alguna precipitació feble cap a Castelló. A la tarda, els núvols d'evolució de l'interior seran menys importants. Dominarà el sol a les Balears, amb més possibilitat de núvols baixos matinals cap a les Pitiüses.

I els pròxims dies...

Dimarts
estarem pendents de l'evolució d'aquests núvols baixos probables al litoral. Les nuvolades de tarda seran menys importants. Les temperatures repuntaran. Dimecres farà una mica més de calor i el sol només es veurà amenaçat per algunes nuvolades cap al Pirineu. Dijous augmentarien els ruixats al Pirineu però es mantindria el temps més estable a la resta de Catalunya. Divendres continuaria amb calma i potser dissabte arribarien més núvols i un nou descens de les temperatures.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut