El sol i la calor, protagonistes del primer dilluns d'agost

Aquest dilluns les temperatures seran més altes i es podran superar els 35ºC a ponent i a l'interior de Girona. Al llarg de la tarda apareixeran núvols prims pel sud del país, que, de cara a dimarts, es faran més abundants.

Alberto AlcántaraActualitzat
Aquest dilluns, les temperatures seran més altes i es podran superar els 35ºC a ponent i a l'interior de Girona. Al llarg de la tarda apareixeran núvols prims pel sud del país, que, de cara a dimarts, es faran més abundants.
 
El primer dilluns d'aquesta primera setmana d'agost portarà núvols baixos al sud del país, amb tendència a desaparèixer. El sol lluirà a la resta. Les temperatures pujaran amb marinades que tindran tendència a reforçar-se més que no pas diumenge. De fet, seran intenses a l'Empordà. Hi ha avisos del Servei Meteorològic de Catalunya pel que poden provocar aquestes marinades; un ambient molt rescalfat cap a la Garrotxa i també a l'Alt Empordà i al Pla de l'Estany. En aquests indrets, les temperatures podran superar els 35 graus, també al Pla de Lleida.
En conjunt farà sol, tot i alguns núvols prims que poden aparèixer de cara al vespre al sud de Catalunya procedents del País Valencià.
 
A Castelló, València, Alacant i també a les Balears el cel estarà més entelat i les temperatures augmentaran accentuant força la sensació de xafogor.

I els pròxims dies...

Les imatges del satèl·lit que ens arriben ens mostren el canvi de temps que s'acosta i que arribarà sobretot, dimecres, tot i que dimarts, el cel no estarà tan serè.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut