Esplugues de Llobregat

El socialista Lorenzo Palacín deixa l'alcaldia d'Esplugues després de 8 anys de govern i a un any de les eleccions

L'alcalde d'Esplugues de Llobregat, el socialista Lorenzo Palacín, ha anunciat la seva renúncia al càrrec després de 8 anys, i quan falta un any per les pròximes eleccions municipals. El ple municipal elegirà nou alcalde el 12 de juny.

Actualitzat

Lorenzo Palacín serà substituït amb tota probabilitat per la primera tinent d'alcalde i portaveu del grup socialista a l'alcaldia d'Esplugues, Pilar Díaz, tot i que el nomenament oficial el decidirà l'agrupació local del PSC que es farà el proper dimarts.

Palacín deixa l'alcaldia d'Esplugues després de 8 anys. De fet, va accedir a l'alcaldia en un moment difícil per a la ciutat, ja que va substituir Antoni Pérez, que havia estat inhabilitat per exercir qualsevol càrrec públic per prevaricació.

De seguida, el carisme de Palacín es va imposar entre els seus veïns, i va guanyar els dos comicis següents per majoria absoluta. Ara, a un any de les properes eleccions i amb 72 anys, considera que ha arribat el moment de passar el relleu a una altra persona del seu partit.

Anar al contingut