Barcelona

El sindicat majoritari de la Guàrdia Urbana tem que Colau vulgui "venjar-se" del cos

El portaveu del sindical SAPOL es mostra preocupat sobre la continuïtat de la Brigada Mòbil

Actualitzat

Preocupació i inquietud a la Guàrdia Urbana de Barcelona per la previsible arribada de Colau a l'alcaldia de la ciutat. El sindicat majoritari SAPOL adverteix, en declaracions a Catalunya Informació, que el que fins ara els ha arribat dels plans de Barcelona en Comú no els agrada gens.

El portaveu, Marcos González, avisa que, fins ara, s'han sentit a dir de tot. I això, afegeix, no hi ajuda.

"Si l'únic que rebem per part d'algunes d'aquestes persones que anaven en una candidatura han estat crítiques, crítiques ferotges; si el que llegim en els diaris -que no sabem si és veritat- és que volen desfer unitats com si fos una venjança; que ens han dit pràcticament torturadors a tota la Guàrdia Urbana... doncs com vostè comprendrà, estem una mica preocupats."

També en declaracions a aquesta emissora, el número 4 de la candidatura de Barcelona en Comú, Jaume Asens, ha respost a González llançant un missatge de tranquil·litat al cos.

"Els agents de la Guàrdia Urbana no han de tenir cap preocupació. En la seva majoria treballen de forma honesta al servei dels ciutadans. Nosaltres, el que hem dit, això sí, és que revisaríem els protocols, i faríem tot el possible per evitar casos de mala praxi com en el passat."

El principal punt de discrepància és la continuïtat o no de la Brigada Mòbil. El sindicat SAPOL creu que s'ha de mantenir per garantir la integritat de la resta d'agents i l'equip de Colau considera que això és només competència dels Mossos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut