Álex Cruz, antic màxim responsable de Vueling, ara dirigeix British Airways
Álex Cruz, antic màxim responsable de Vueling, ara dirigeix British Airways
Barcelona

El sindicat de tripulants de Vueling atribueix el caos a la "nefasta gestió" de l'anterior directiva

L'anterior president de Vueling, Álex Cruz, dirigeix des del 4 d'abril la companyia aèria British Airways

RedaccióActualitzat

El sindicat de tripulants de Vueling ha emès un comunicat en què atribueix el caos operatiu que viu la companyia a "la nefasta gestió i previsió" de l'anterior directiva. Per als representants dels treballadors de Vueling, les cancel·lacions i retards diaris que afecten milers de passatgers, principalment a l'aeroport de Barcelona-el Prat, són fruit d'una mala planificació.

En un comunicat, el Sindicat de Tripulants Auxiliars de Vol de Línies Aèries (STAVLA) ha negat que aquests problemes els hagi causat una vaga encoberta dels treballadors. Aquest sindicat assegura que els treballadors de Vueling, com els passatgers, són "una víctima més de la mala praxi empresarial".

Els representants sindicals destaquen que la nova directiva ja els ha informat que està fent tot el possible per pal·liar la situació, i confien que les mesures dutes a terme tinguin efecte ben aviat.

El sindicat recorda que ja fa temps que va advertir la direcció de l'empresa de la falta de planificació i del possible col·lapse que hi podia aquest any en vista del creixement operatiu il·limitat planejat per l'empresa. Segons ells, l'empresa els va ignorar i res no va aturar el projecte "d'expansió desmesurada" de la companyia.

El comitè ha volgut també posar de manifest l'"ingent esforç" que estan fent els treballadors de Vueling, per intentar salvar l'estiu. Diuen que cada dia suporten "estoicament i amb professionalitat una situació injustament heretada".

Anar al contingut