Aquests alumnes tenen adaptacions del currículum però el mateix temari
Barcelona

El sindicat de mestres USTEC no reconeixerà nous interlocutors si s'intervé l'escola

Fa una crida a la comunitat educativa a "resistir contra les imposicions d'un estat" que ja "no es pot considerar democràtic"

RedaccióActualitzat

El sindicat majoritari de docents a Catalunya, USTEC-STEs, assegura que si s'intervé l'escola catalana, "no reconeixerà com a interlocutors vàlids aquelles persones que no siguin representants de la legitimitat popular".

En un comunicat, a més, ha fet una crida a la comunitat educativa a "resistir contra les imposicions d'un estat" que assegura que ja "no pot considerar-se com a democràtic". De fet, afirmen que l'activació de l'article 155 és "l'excusa legal per implantar una dictadura que ja funciona des del moment que, durant la campanya de l'1 d'octubre, s'han tancat webs, s'han detingut arbitràriament treballadors públics i s'ha violat correspondència privada".

Davant d'aquests fets, anuncien mobilitzacions. La primera, el dimecres 25 d'octubre, davant dels ajuntaments de les capitals de comarca, convocades pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE).

El sindicat de mestres també exigeix que els líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, siguin excarcerats.

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
Anar al contingut