El film "Ex Machina" el protagonitza una androide amb intel·ligència artificial
El film "Ex Machina" el protagonitza una androide amb intel·ligència artificial
Londres

El sexe amb robots pot ser una realitat l'any que ve

Ho ha avançat el doctor en intel·ligència artificial David Levy, que preveu la possibilitat de casar-se amb androides a meitat de segle

RedaccióActualitzat

Aviat es podran tenir relacions sexuals amb robots. Ho ha avançat el prestigiós doctor en intel·ligència artificial David Levy en una conferència organitzada per la Universitat Goldsmiths de Londres. Si el film "Ex Machina" o la sèrie de televisió "Westworld" han explorat la idea dels androides com a objecte de seducció, els robots sexuals poden deixar de ser en els pròxims anys només un element de ciència-ficció. David Levy ha vaticinat que l'any que ve ja hi haurà màquines amb aquestes característiques. De fet, la companyia californiana Abyss Creations ha anunciat que el 2017 vol comercialitzar robots sexuals que presenten tota l'aparença humana.

Experts com Lynne Hall, del Departament de Ciències Informàtiques de la Universitat de Sunderland, a la Gran Brentanya, considera que els robots podran crear "una experiència sexual fantàstica". Hall explica que "el sexe amb robots ofereix molts avantatges. Segur que no s'agafaran malalties. Es pot controlar". Segons aquesta especialista, no hi ha risc que això pugui substituir més endavant el sexe entre els éssers humans. La científica rebutja que aquesta situació pugui provocar "pànic moral". "És repugnant pensar que això pot perjudicar fer l'amor entre humans. La gent veu regularment pornografia i aquesta pràctica no impedeix que les persones s'estimin", assenyala Hall.

David Levy, autor del llibre "L'amor i el sexe amb robots", va més enllà i creu que l'home i la dona també podrien considerar la possibilitat de casar-se amb androides a meitat de segle. Els robots del futur seran, segons aquest doctor britànic, "pacients, amables, protectors i amorosos per sempre", però també "gelosos, presumits, arrogants i brutals". Superdotat i mestre internacional d'escacs, Levy creu que d'aquí poc temps "podrem escollir un robot que ens faci companyia, un que ens doni sexe o un amb el qual puguem tenir una relació sentimental."

Anar al contingut