El Sevilla guanya el Zenit (4-1) amb dos gols de Saviola i s'acosta a les semifinals

El Sevilla podrà viatjar a Rússia amb tranquil·litat per aconseguir el pas a les semifinals de la Copa de la UEFA. Els andalusos han guanyat el Zenit per 4-1 amb dos gols de Javier Saviola. L'argentí ha obert el marcador en el minut 17, i en el 45 el Zenit ha empatat amb un gol de Kerzhakov. Amb un home més per l'expulsió de Hagen el Sevilla ha decantat el partit al seu favor. Martí ha transformat una pena màxima al minut 54 i Saviola, de nou, ha aconseguit el 3-1. Ja en temps afegit Adriano ha deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada amb el 4-1 definitiu.

Levski Sofia, 1 - Schalke 04 3 El botxí de l'Espanyol, el Schalke 04 ha fet un pas de gegant per jugar les semifinals de la Copa de la UEFA. En el partit d'anada els alemanys han guanyat el Levski a domicili per 1-3. tot i que l'equip búlgar s'ha avançat en el marcador en el minut 6 amb un gol de Borimirov, el Schalke ha donat la volta al partit en la segona part. L'1-1 ha arribat en el minut 48. Varela en el 69 ha aconseguit l'1-2 i Asamoah en el 79 ha signat l'1-3 definitiu. Rapid Bucarest, 1 - Steaua Bucarest, 1 Més igualat ha estat el derbi entre Rapid i Steaua. Els dos equips de Bucarest han empatat a un el partit d'anada. Els visitants s'han avançat amb un gol de Nicolita en el minut 5 de partit. L'empat ha arribat en el segon temps amb una diana de Moldovan. Basilea, 2 - Middlesbrough, 0 El Basilea té un peu i mig a les semifinals de la Copa de la UEFA després de guanyar 2-0 el Middlesbrough anglès. Delgado en el minut 44 i Degen en el 45 han estat els golejadors.