Bloc futbol

El Sevilla guanya 2 a 0 l'Utrera i l'Atlètic de Madrid, 1 a 0 el Leganés

Un dia més continua la pretemporada per posar a punt els equips de cara a l'inici de la Lliga. Els equips de major categoria es veuen obligatys a jugar-s'ho tot per imposar-se a equips de menor categoria però molt lluitadors. El Sevilla i a l'Atlètic de Madrid, per exemple, van haver de suar de valent per guanyar l'Utrera i el Leganés.

EL SEVILLA GUANYA L'UTRERA AMB GOLS DE MARCOS VALES I MOISÉS La duresa i la falta de bon futbol van protagonitzar ahir el partit amistós que van jugar l'Utrera i el Sevilla. L'àrbitre va ensenyar fins a sis targetes grogues i una de vermella directa a Prieto, en el minut 8, que va deixar els sevillistes amb inferioritat numèrica pràcticament tot el partit. Tot i això, el Sevilla va vèncer per 0 a 2, amb gols de Marcos Vales, en començar la segona part, i de Moisés, en el minut 76, de penal. L'ATLÈTIC DE MADRID S'IMPOSA PER LA MÍNIMA AL LEGANÉS L'Atlètic de Madrid es va proclamar ahir campió del trofeu Villa de Leganés en vèncer l'equip local per la mínima. L'únic gol del partit el va marcar Dani en el minut 67, amb un fort xut des de fora de l'àrea que va servir per acabar una bona jugada d'Ortiz per la banda. Va ser un partit dolent, que va tenir com a únic al·licient el debut de l'exblaugrana Sergi Barjuan amb la samarreta blanc-i-vermella. JUANMI, ANDRADE I ACUÑA, NOVETATS EN LA PRESENTACIÓ DEL DÉPOR Amb molt optimisme i tres cares noves, la del porter Juanmi, el central portuguès Jorge Andrade i el migcampista Toro Acuña, el Deportivo es va presentar ahir oficialment a Riazor, davant de 12.000 espectadors. Tant el president, Augusto César Lendoiro, com el capità, Fran, van prometre molts èxits per a aquesta temporada, especialment jugar la final de la Lliga de Campions. Per acabar la festa, els jugadors van fer un partidet d'entrenament.