Copa del Rei

El Sevilla derrota l'Osasuna en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei

El Sevilla ha fet bo el factor camp per guanyar l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l'Osasuna (2-1). Els sevillistes s'han avançat en el marcador amb un gol d'Antoñito. Els andalusos han tingut bones ocasions per aconseguir el segon, però ha estat l'equip navarrès el que ha marcat. Aloisi, encara a la primera part, ha empatat de penal. Navas, a nou minuts per al final i en una jugada polèmica, ha donat la victòria al Sevilla.

L'Osasuna ha disposat de la primera ocasió després d'un error del sevillista Alfaro. El porter Notario ha desviat el xut de Milosevic amb una gran intervenció. Un altre error defensiu, en aquest cas de Cuéllar, ha permès al Sevilla inaugurar el marcador, al minut 21. Antoñito ha estat l'autor de l'un a zero. El conjunt andalús ha desaprofitat una claríssima oportunitat per ampliar la diferència. Júlio Baptista ha fallat un gol cantat i del possible dos a zero s'ha passat a l'empat. L'àrbitre Muñiz Fernández ha castigat amb penal una falta d'Aitor Ocio a Milosevic i John Aloisi ha transformat el llançament des dels onze metres. Els navarresos han estat a punt d'avançar-se al començament del segon temps. La vaselina de Milosevic ha anat a parar al travesser. Ariza Makukula tampoc ha pogut encertar amb la porteria defensada per Sanzol i, finalment, ha estat Jesús Navas qui ha donat la victòria als sevillans després d'una deixada de Baptista. El gol no hauria d'haver pujat al marcador perquè la pilota havia sortit fora del terreny de joc. L'altre partit que s'havia de disputar a Sòria ha quedat ajornat per culpa de la neu i el gel que cobreixen el camp de Los Pajaritos. L'àrbitre i els dos entrenadors han acordat la suspensió i l'eliminatòria entre el Numància i l'Atlètic de Madrid es jugarà el dies dos i setze de febrer.