Washington

El servei secret investiga la procedència d'una bala que va impactar a la Casa Blanca

El servei secret dels Estats Units investiga la possible relació d'una bala que va impactar en un dels vidres blindats de la Casa Blanca en un tiroteig que va tenir lloc divendres passat a l'entorn del recinte presidencial. Segons l'emissora NBC, també s'ha trobat una segona bala a l'exterior del recinte. En relació amb el tiroteig, la policia busca un jove de 21 anys anomenat Óscar Hernández, tot i que el servei secret no ha establert encara una relació concloent entre aquesta acció i les bales, trobades dimarts al matí.

Actualitzat
Divendres, diversos testimonis van denunciar haver sentit trets i haver vist dos cotxes que corrien a gran velocitat per l'avinguda de la Constitució, al centre de la capital.

En un dels vehicles, un Honda trobat abandonat poc després, la policia va trobar un rifle d'assalt AK47, i per això busca Óscar Hernández per possessió d'arma de foc.

Quan es va produir l'incident, el president Barack Obama i la seva dona eren a Hawaii per assistir a la cimera de l'APEC de dirigents d'Àsia i el Pacífic, de manera que en principi es va descartar que la mansió presidencial pogués ser l'objectiu dels sospitosos.
Anar al contingut