El servei de Google per escoltar música en línia arriba a Catalunya

El cercador ha estrenat a Catalunya Google Play Music, un servei per escoltar música en línia. Google Play Music es va posar en marxa al maig als Estats Units. És una aposta per competir amb serveis similars com Spotify o Deezer. Apple presentarà també el seu a la tardor.

RedaccióActualitzat
Google vol fer créixer el seu nínxol de mercat i ara planta cara a Spotify. Aquest dijous s'ha estrenat a Catalunya Google Play Music, un servei d'escolta de música en línia. Fins al 15 de setembre el preu de la subscripció mensual és de 8 euros.

Google Play Music permet sentir i comprar el catàleg de les principals discogràfiques, sentir emissores de ràdio convencionals i personalitzades i emmagatzemar fins a 20.000 cançons.

El servei està disponible per a ordinadors i telèfons Android i també permet sentir música sense connexió a internet. Es va estrenar als Estats Units el 15 de maig i vol convertir-se en un competidor de serveis similars com Spotify o Deezer. Apple també entrarà a la competició a partir de la tardor amb iTunesRadio.
Anar al contingut