Barcelona

El servei de Bicing es duplicarà al juny fins a assolir 6.000 bicicletes i 400 estacions

L'empresa que gestiona el servei de lloguer de bicicletes a la ciutat de Barcelona admet disfuncions i problemes de sincronia entre estacions. Reconeix que el creixement del Bicing als extrems de la ciutat deixa desprotegida la zona central. Els problemes se situen sobretot a primera hora del matí quan la zona nord de la ciutat es queda sense bicicletes, mentre que al centre a la mateixa hora hi ha falta d'ancoratges per poder-les aparcar. A l'hora punta del vespre aquests problemes s'inverteixen.

Actualitzat
Aquests problemes de logística s'atribueixen a la falta de reposadors i furgonetes que distribueixen les bicis i sobretot també a l'expansió de noves estacions als extrems de la ciutat: Sant Andreu, Sagrera i les Corts. Bicing demana paciència als usuaris i admet que és un sistema imperfecte.

Al juny, es duplicarà el servei i acabarà amb 6 mil bicicletes i 400 estacions. L'empresa treballa també en una campanya per informar els usuaris per internet o per carta de com renovar-se el carnet o per donar-se de baixa d'un servei que aquest mes de març farà un any que es va posar en marxa.
Anar al contingut