Paul, en una intervenció en una convenció conservadora, al febrer (Reuters)
Paul, en una intervenció en una convenció conservadora, al febrer (Reuters)
Washington

El senador republicà Rand Paul anuncia la seva candidatura a la Casa Blanca

Amb l'anunci de Paul, ja són dos els republicans que han anunciat formalment la seva participació a la carrera cap a la Casa Blanca; anteriorment, ho ha fet Ted Cruz

Actualitzat

El senador per Kentucky Rand Paul ha confirmat avui, dimarts, el que ja se sospitava: es presentarà a les primàries del Partit Republicà per ser el candidat a la Casa Blanca el novembre de 2016. "Em presento per a president per tornar al nostre país els principis de llibertat i govern limitat", ha dit Paul en un missatge publicat a la seva pàgina web.

Paul, de 52 anys, ha pronunciat aquest dimarts un discurs a Louisville, on, aclamat pel públic, ha dit que té "un missatge de llibertat per a tots els nord-americans: llibertat, oportunitat i justícia per a tothom" per tal de poder "recuperar" els Estats Units. En els pròxims dies, el senador visitarà l'estat d'Iowa, l'encarregat d'inaugurar la temporada de primàries, i també Carolina del Nord i Nevada. Paul és fill del llibertari Ron Paul, que va intentar diverses vegades arribar a la Casa Blanca -l'última, fa quatre anys.

Amb l'anunci de Paul, ja són dos els republicans que han anunciat formalment la seva participació a la carrera cap a la Casa Blanca. Anteriorment, ho ha fet el senador per Texas Ted Cruz. També s'espera que ho faci pròximament l'exgovernador de Florida Jeb Bush, germà i fill d'expresidents.

Anar al contingut