Copa del Rei

El Saragossa capgira l'eliminatòria contra el Pontevedra i el Llevant elimina l'Almeria a la Copa

En els dos partits que tancaven els setzens de final de la Copa, el Pontevedra no ha pogut donar la sorpresa davant el Saragossa, mentre que el Llevant s'ha desfet de l'Almeria. L'equip aragonès ha remuntat a La Romareda una eliminatòria que semblava que tenia perduda (3-1) i ha salvat el coll del tècnic Víctor Fernández. A l'estadi dels Jocs Mediterranis, els homes d'Unai Emery i Di Biasi han protagonitzat un partit de tornada ple d'incertesa fins al xiulet final, però finalment l'equip llevantí ha passat de ronda. Aquest divendres es farà a Madrid el sorteig de vuitens del torneig del KO.

Almería, 1 - Llevant, 1

Increïble el que s'ha viscut aquesta nit al camp de l'Almeria. A l'anada, el Llevant s'havia imposat 2 a 1 i durant 90 minuts era l'equip classificat perquè el marcador no s'havia mogut. Llavors ha arribat el gol de Pulido, que donava la classificació a l'Almeria. Però quan ja estaven gairebé festejant el pas a vuitens, al minut 95, Álvaro ha fet l'empat i ha tornat la classificació al Llevant.

Saragossa, 3 - Pontevedra, 1

L'equip aragonés havia d'aixecar a La Romareda l'1 a 0 que portava de terres gallegues. Les coses han començat de la pitjor manera per als locals quan Igor ha avançat el Pontevedra en el minut 17. Amb aquest resultat, el Saragossa havia de marcar tres dianes per superar l'eliminatòria. Diego Milito, de penal, ha retallat distàncies en el 52 i, a vint minuts del final, el brasiler Oliveira feia creure en el miracle fent pujar el 2 a 1 al marcador. Sergio García, en el minut 91, ha fet el gol que classificava als de Víctor Fernández.