Barcelona

El Sant Andreu Teatre acull una obra en tres dimensions per als més petits

Aquests dies que els més joves no van a escola i tenen més temps lliure, hi ha diverses propostes culturals pensades específicament per a ells. Al Sant Andreu Teatre de Barcelona, per exemple, es pot veure fins dissabte dia 30 de desembre una obra de teatre que va més enllà dels tradicionals contacontes, perquè porta l'animació en 3D damunt els escenaris. Es tracta d'una pel·lícula en tres dimensions que a més compta amb un narrador de carn i ossos a sobre de l'escenari.

Actualitzat
La Wasahali és una nena africana que un dia, fugint d'un lleó, troba una corda misteriosa que penja del cel. Enfilant-s'hi coneixerà un nen que es diu Mootambo i que viu en un món simètric al d'ella. Així comença "El camí de Wasahali", una pel·lícula d'animació en 3D en què la productora Fanàtik Visual ha estat treballant durant nou mesos. Però també és, a més a més, una obra de teatre. Al costat de la Wasahali i els seus amics hi ha un personatge de carn i ossos, interpretat per l'actor Òscar Gallart, que ajuda els nens i nenes a ficar-se en la història.

No només és un narrador que es queda sol i actua des d'una posició quieta, sinó que ell actua, està dins de la història. En aquest sentit, el nen, ja des d'un principi, hi col·labora, ho veu i ho viu, que és molt important.

L'aspecte més innovador d'aquest muntatge és aquesta interacció que s'estableix entre el personatge narrador, el que passa a la pantalla i els petits espectadors.

La Wasahali i tots els personatges que va coneixent en el món simètric s'estaran al Sant Andreu Teatre de Barcelona fins al dia 30.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut