Segona Divisió

El Sabadell remunta un gol en contra i s'emporta els tres punts del Nuevo Colombino (1-2)

El Sabadell remunta un gol en contra i s'emporta els tres punts del camp del Recreativo de Huelva (1-2). Els arlequinats, que han marxat al descans perdent, han aprofitat la superioritat numèrica a la segona part per guanyar el partit. Kiko Olivas i Sotan Tanabe han estat els autors dels dos gols del Sabadell.

El Sabadell ha generat la primera ocasió al Nuevo Colombino als dotze minuts de partit. Ha estat a la sortida d'un córner, i tot i que Cabrero no ha refusat bé una acció de Crespí, la pilota ha sortit fora. Dos minuts més tard, el Recreativo s'ha avançat al marcador. Kiko Olivas ha salvat el gol en primera instància, però Montoro ha aprofitat el refús per superar Nauzet. A partir d'aquí s'han vist els millors minuts del conjunt andalús fins que l'autor del gol ha estat expulsat per una entrada sense pilota a Sotan. Amb un home més, el Sabadell ha marxat al descans perdent.

A la segona part, el Recreativo, tot i tenir un home menys, ha donat senyals de voler rematar el partit. Dimas, amb un xut des de la frontal, ha obligat Nauzet a posar la mà. Els arlequinats han entrat al partit, primer amb una falta directa d'Arteaga i després amb una pilota al travesser de Collantes. No ha estat, però, fins el minut 73 quan Kiko Olivas -que havia salvat el primer gol- ha aconseguit l'empat. Collantes ha posat la pilota per l'esquerra de la defensa, l'ha interceptat Tamudo, que ha centrat per la banda, i l'ex del Vila-real ha sentenciat. Nou minuts més tard, el Sabadell ha remuntat el marcador. Sotan Tanabe, gràcies a una centrada de Collantes, s'ha estrenat com a golejador per marcar el segon dels arlequinats.