El Sabadell perd davant el Mallorca (4-1) i posa fi a 4 victòries consecutives

El C. E. Sabadell ha perdut contra el R. C. D. Mallorca (4-1) el primer partit de la segona volta de la Lliga Adelante. La derrota ha finalitzat la ratxa de 4 victòries consecutives que havia aconseguit l'equip de Miquel Olmo. Amb 30 punts, els vallesans es queden a la zona mitja de la taula.

Un gol d'Álex Moreno en el minut 20 ha avançat el Mallorca en el marcador. Deu minuts més tard, els locals han estat a punt de fer el segon després que Crespi hagi tret amb el cap un xut de Victor, que havia aprofitat una pilota que se li havia escapat de les mans al porter arlequinat. A tres minuts pel descans, el mallorquí Gerard Moreno ha realitzat una gran jugada per la banda dreta que Alfaro s'ha encarregat de convertir en el segon gol de l'equip de Palma.

El Mallorca ha sortit en el segon temps amenançant i Victor ha disposat d'una ocasió al minut 48 que no ha transformat. Al minut 50 el Mallorca no ha perdonat i Bigas ha estat l'encarregat de fer pujar el 3-0 a Son Moix. Tres minuts després, Aníbal ha marcat el primer i únic gol del Sabadell i al minut 57 el Mallorca s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió d'Álex Moreno per doble targeta groga. Tot i això, al minut 62, un contraatac del mallorquí Thomas, que s'ha quedat completament sol davant de Nauzet, ha suposat el 4-1 definitiu.