Manu Lanzarote ha estat una altra vegada decisiu.

El Sabadell empata amb el Múrcia (2-2) en el temps afegit

El Sabadell ha empatat a la Nova Creu Alta davant el Múrcia (2-2), de penal i en el temps afegit, un partit que se li havia posat molt de cara des del principi. Manu Lanzarote ha obert i tancat el marcador per als arlequinats davant un Múrcia que, tot i jugar una hora amb deu, ha sabut capgirar provisionalment el marcador.

El Sabadell ha empatat a la Nova Creu Alta davant el Múrcia (2-2), de penal i en el temps afegit, un partit que se li havia posat molt de cara des del principi. Manu Lanzarote ha obert i tancat el marcador per als arlequinats davant un Múrcia que, tot i jugar una hora amb deu, ha sabut capgirar provisionalment el marcador.

Dues jugades a la primera part semblaven decidir el desenllaç del partit. La primera ha arribat ben aviat: una ràpida jugada del Sabadell culminada amb classe per Manu Lanzarote en l'1-0. La segona, al minut 26, l'expulsió del jugador del Múrcia Dos Santos, després de veure la segona targeta groga per mans. La decisió, un pèl rigorosa, ha condicionat un Múrcia que no ha pogut capgirar la situació durant la primera meitat.

Tampoc el Sabadell ha tingut l'encert per marcar un segon gol que li donés tranquil·litat. A la segona meitat, el Múrcia ha insistit i el porter del Sabadell Nauzet, que fins aleshores havia estat un simple espectador, ha hagut d'aparèixer per rebutjar una rematada de Jonathan Gómez que tenia tota la pinta de convertir-se en l'empat.

Ha estat l'avís del que vindria després. El Sabadell no ha sabut allunyar el Múrcia de la seva porteria amb un jugador més i una centrada de Molinero l'ha rematat Kike García amb molt talent per establir l'empat. En plena eufòria murciana, tres minuts després, Saúl Berjón ha driblat Toni Lao a l'àrea local i aquest no ha pogut evitar la traveta. El penal l'ha transformat Matilla per permetre al Múrcia capgirar el marcador en tres minuts.

Després d'aquest gir del marcador tot han estat presses per al Sabadell per obtenir l'empat, però quan tot semblava perdut, una internada d'Ulises Dávila ha estat interceptada en falta a l'àrea per Molinero, que a més ha vist la segona groga. Era ja el temps afegit de la segona meitat. Lanzarote ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima per establir l'empat definitiu.