Barcelona

"El Run Run", el diari crític del PDeCAT per "celebrar" els dos anys de govern Colau

El partit ha repartit 50.000 exemplars d'aquesta publicació, que critica la gestió de l'equip d'Ada Colau al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona

RedaccióActualitzat

El PDeCAT ha celebrat els dos anys del govern de Barcelona en Comú amb una paròdia de diari que critica l'alcaldessa Ada Colau i el seu equip. La publicació l'han anomenada "El Run Run!" en referència directa al videoclip que va fer Ada Colau durant la campanya electoral de fa dos anys:

50.000 exemplars repartits al metro

El partit n'ha editat uns 50.000 exemplars i els ha repartit aquest dijous al matí a més de 40 entrades del metro de la ciutat. Amb un disseny inspirat en els diaris sensacionalistes britànics, a la primera pàgina un gran titular suspèn l'alcaldessa, i es cita el portaveu del PDeCAT a l'ajuntament, Joaquim Forn, que qualifica Colau de "broma", "malson" i "càstig".

 

 

Gairebé anònim

La publicació, de 8 pàgines, l'han subtitulada "El diari que l'ajuntament no vol que llegeixis", i és gairebé anònima: no hi ha crèdits que en detallin l'autoria i només al costat de la data s'especifica, en lletra petita, que és una publicació del PDeCAT.

Els exconvergents ja van celebrar d'una manera similar el primer aniversari de la victòria de Barcelona en Comú, que va apartar de l'alcaldia el seu cap de llista, Xavier Trias, i els va impedir continuar governant. Llavors van parodiar directament el videoclip de campanya de Colau, amb imatges originals muntades amb altres de crítiques amb la seva gestió:

 


 

Anar al contingut