Hoquei patins

El Roncato Vic domina el Benfica però no pot remuntar el 2-5 en contra del partit d'anada

El Roncato Vic ha quedat eliminat de la Copa de la CERS. Els osonencs han empatat el partit de tornada, un resultat insuficient per remuntar el 2-5 en contra del partit d'anada contra el Benfica. El jugador del Vic Josep Maria Ordeig ha avançat el seu equip al marcador en el minut 13 de partit, però l'equip de Lisboa ha igualat el matx abans del descans. En la segona part no hi ha hagut gols i el Benfica s'ha classificat per a la següent ronda d'aquesta competició europea.

El Roncato Vic ha plantat cara al Benfica en el partit de tornada de la Copa de la CERS. Però els osonencs no han estat de sort de cara a porta i s'han hagut de conformar amb un empat a un gol, totalment insuficient per capgirar el partit d'anada, que va acabar amb victòria de l'equip de Lisboa per 5 a 2. El gol de Josep Maria Ordeig en el minut 13 ha animat el partit, però el Benfica, amb un plantejament molt seriós, ha igualat el matx abans d'arribar al descans. En el segon temps, el Roncato Vic ho ha intentat de totes les maneres, però sense sort davant de la porteria contrària.