Sant Antoni de Calonge

El rober parroquial de Sant Antoni de Calonge ofereix dos-cents vestits de casament a les núvies estafades de Sabadell

Des de Sant Antoni de Calonge ha arribat l'endemà que es conegués l'estafa el que podria ser la solució per a les núvies que s'han quedat sense vestit perquè la botiga on el van comprar ha tancat. Resulta que a la parròquia del poble tenen 200 vestits de núvia, la majoria sense estrenar, i n'ofereixen un a cada una de manera gratuïta i garantint absoluta discreció.

Actualitzat
La responsable del rober parroquial i municipal de Sant Antoni de Calonge, Carme Fernández, va sentir per la televisió que una quarantena de núvies s'havien quedat sense vestit perquè la botiga de Sabadell on l'havien encarregat havia tancat. Aleshores va pensar que podia aportar el seu gra de sorra en la solució del problema oferint a totes les estafades que ho vulguin un vestit de núvia de forma gratuïta. A la parròquia en tenen dos-cents, de totes les talles i els estils, la majoria encara estan per estrenar i els deixen vuit dies abans del casament.

Fa un any i mig que una persona va fer la donació d'aquests vestits de núvia i també de comunió i la filosofia de les encarregades és mantenir totalment la reserva. Per això un dels requisits indispensables per poder utilitzar aquest vestit és que cal un certificat del capellà de la parròquia o del jutge de pau on consti el nom de la núvia i la data en què se celebrarà l'enllaç. Amb tot, la responsable del rober ha garantit que aquelles núvies que vagin al centre seran tractades amb total discreció, de manera que cap d'elles sabrà si hi ha anat alguna altra persona en la seva situació.

Una altra condició de la parròquia és una fiança de 80 euros, que es torna una vegada s'entrega el vestit completament net. Si la peça està sense rentar, la fiança s'utilitza per pagar la bugaderia.

Des que funciona el servei, una vintena de núvies l'han utilitzat. Les responsables n'estan satisfetes perquè consideren que no tothom té prou diners per gastar-se el que costa un vestit de núvia, però sí la il·lusió per lluir-lo.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut