Caldes d'Estrac

El robatori d'un tub de coure a Caldes d'Estrac causa una fuita de gas i obliga a desallotjar més de 200 alumnes

Han estat desallotjats 192 alumnes d'una escola de Primària, traslladats a un poliesportiu, i 24 més d'una escola bressol, evacuats a un centre cultural. A hores d'ara, la fuita de gas ja està controlada però la policia revisa les imatges de les càmeres de seguretat per identificar els lladres.

RedaccióActualitzat

El robatori d'uns cinc metres de tub de coure a Caldes d'Estrac, al Maresme, ha causat aquest matí una fuita de gas al carrer Sant Vicenç, fet que ha obligat a desallotjar de manera preventiva més de 200 alumnes. En concret, han estat desallotjats 192 alumnes d'una escola de Primària, traslladats a un poliesportiu, i 24 més d'una escola bressol, evacuats a un centre cultural, segons ha informat la companyia Gas Natural i Protecció Civil.

Els mestres de la llar d'infants han alertat la policia a primera hora del matí davant la forta pudor de gas i la Policia Local ha confirmat que es tractava d'una fuita. Tres dotacions de Bombers i tècnics de Gas Natural s'han traslladat fins a la zona per reparar la fuita, que a hores d'ara ja està controlada.

La policia revisa ara les imatges de les càmeres de seguretat que hi ha a la zona per identificar els lladres. A més, els veïns també han advertit que des de fa dos dies havien detectat sorolls estranys en el comptador del gas.

Anar al contingut