Joan Peñarroya, entrenador del River Andorra. (Foto: www.feb.es)
Bàsquet

El River Andorra guanya una plaça d'ascens per a la Lliga Endesa de bàsquet

El River Andorra ja és, esportivament, equip de la Lliga Endesa. A falta de dues jornades per acabar la lliga regular de l'Adecco Oro l'equip andorrà és matemàticament campió, cosa que li assegura una de les dues places d'ascens. Si reuneix els diners i compleix els exigents requisits que exigeix l'ACB, la temporada vinent tornarà a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Actualitzat

El River Andorra ja és, esportivament, equip de la Lliga Endesa. A falta de dues jornades per acabar la lliga regular de l'Adecco Oro l'equip andorrà és matemàticament campió, cosa que li assegura una de les dues places d'ascens a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Per aconseguir aquesta fita, els pirinencs havien de guanyar el seu enfrontament contra el Leyma Natura de la Corunya i esperar que el segon classificat, el Quesos Cerrato de Palència, no guanyés en la seva visita al Breogán de Lugo.

El club andorrà va fer els deures aquest divendres, guanyant a casa els gallecs per 79 a 62. L'ex del Girona, el Barça i la Penya Jordi Trias va aportar 14 punts i 11 rebots, i el seu company Shaun Green va sumar 19 punts i 6 rebots. L'altre equip de Galícia implicat en l'equació, el Breogán, ha derrotat aquest dissabte el conjunt castellà per 91 a 82.

L'equip que entrena l'ex del Manresa Joan Peñarroya suma així el seu segon títol de la temporada, després d'haver guanyat la Copa Príncep a finals de gener davant el seu perseguidor de Palència. Amb 20 victòries i 4 derrotes, ara comença una altra competició per al River Andorra. La que culminarà amb el seu retorn a la Lliga Endesa la propera temporada si reuneix els diners i compleix els exigents requisits que exigeix l'ACB.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut