El Ricoh Manresa fa un pas de gegant per entrar als "play-off" en vèncer el Fuenlabrada (78-87)

El Ricoh Manresa ha fet un pas de gegant de cara a classificar-se per als "play-off" després de vèncer el Fuenlabrada per 78-87. Els de Jaume Ponsarnau han derrotat un rival directe en la lluita per la vuitena posició de l'ACB gràcies a un partit molt seriós i en què els bagencs han demostrat la seva consistència com a conjunt. Liderats per Josh Asselin -25 punts, el Ricoh ha madurat el partit al final del segon quart quan ha aconseguit un avantatge de deu punts (33-43) que ja no ha abandonat. Amb aquest triomf, els manresans se situen vuitens amb 12 triomfs.

Un parcial de 12-20 en el segon quart ha estat determinant perquè el Ricoh Manresa s'acabés emportant la importantíssima victòria del Fernando Martín de Fuenlabrada. Amb un Asselin realment impecable -màxim anotador del partit amb 25 punts, i 10 rebots capturats-, l'equip de Jaume Ponsarnau ha aprofitat uns minuts d'inspiració al final d'aquest període per trencar un enfrontament (33-43) que fins al moment estava molt igualat.

Els madrilenys han patit moltíssim l'actuació més que discreta d'Oleson -6 punts- i no han sabut refer-se davant la clara superioritat manresana. El catalans n'han tingut prou de mantenir la intensitat defensiva per lligar el partit i recuperar-se de la derrota patida a casa davant el CAI.