Bàsquet

El Ricoh Manresa confirma la renovació d'Espil per dues temporades més

El Ricoh Manresa ha confirmat la renovació de Juan Alberto Espil per dues temporades més. L'escorta argentí, de 39 anys, amplia així la seva segona etapa al club del Bages. El Ricoh ha valorat les seves qualitats de llançament i la seva capacitat d'obrir les zones dels equips rivals. Amb Espil, la plantilla del Manresa manté set jugadors de la temporada passada en el retorn a l'ACB.

Actualitzat

Des de l'any 2003 Espil juga a Manresa, tot i que la temporada 2005-2006, amb el descens del Ricoh, se'n va anar a Tenerife. Ara torna al Ricoh per buscar la permanència en un club que té el pressupost més baix de l'ACB. La renovació d'Espil arriba després del fitxatge de l'exbase de l'Etosa Berni Hernández. El director tècnic del Ricoh ha admès, en declaracions a Catalunya Ràdio, que la pròxima incorporació podria ser la d'un pivot, i el club del Bages té un objectiu clar: Alfons Alzamora.

Després d'aquesta incorporació el Ricoh tancarà la plantilla amb el fitxatge d'un aler anotador que podria arribar de les lligues comercials o les de formació nord-americanes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut