OK Lliga

El Reus i el Barcelona sumen el primer punt de les semifinals de l'OK Lliga

Reus i FC Barcelona han sumat el primer punt en el "play-off" de semifinals de l'OK Lliga. Han guanyat els seus partits contra el Liceo i l'Igualada, respectivament. L'eliminatòria es juga al millor de cinc partits.

El Barcelona ha trigat només tres minuts a posar-se al davant en aquest "play-off" de semifinals de l'OK Lliga que l'enfronta amb el Liceo de la Corunya. Ho ha fet amb dos gols de Borregán en només 30 segons. Els gallecs han trigat a reaccionar, però, quan ho han fet, han estat encara més ràpids que els barcelonistes. Jordi Bargalló ha marcat dos gols a Egurrola en només 20 segons. El partit s'ha mantingut equilibrat fins a punt d'arribar-se al descans, quan José Luis Páez ha tornat a marcar per als catalans i dos gols de Gabriel Cairo en el segon període han estat definitius. El Liceo, a més, sembla que regala el segon partit que es juga diumenge al Palau Blaugrana, ja que tindrà sancionats Jordi Bargalló, Salinas i Carlos López, que, voluntàriament, en els últims segons, ha forçat una targeta que els àrbitres es resistien a ensenyar-li. El Reus també agafa avantatge en el seu enfrontament amb l'Igualada, que inicialment només ha pogut ser superat des del punt de penal. Al final, però, el marcador ha estat clar: 4-1. Els roig-i-negres volen fer-se forts a casa per no passar les mateixes dificultats que en els quarts de final davant del Lleida.