Mario Ortiz protegeix la pilota (@cfreusdeportiu)
REUS

El Reus encaixa la primera derrota de l'estiu al camp del València Mestalla (0-1)

El conjunt roig-i-negre, invicte fins ara aquest estiu, ha caigut contra el filial valencianista. Álex Blanco ha fet l'únic gol del partit. Diumenge que ve, els de Xavi Bartolo debuten al camp del Las Palmas

Actualitzat

El Reus Esportiu ha tancat la pretemporada 2018-2019 amb una derrota al camp del València Mestalla (1-0). Fins ara, aquest estiu, els roig-i-negres no havien perdut cap partit de preparació. El filial valencianista n'ha tingut prou amb un gol d'Álex Blanco quan només s'havien jugat quatre minuts del primer temps.

Els de Xavi Bartolo, avui amb Isaac Cuenca en l'onze titular, han disposat de diverses oportunitats per equilibrar la balança. Ni el capità Jesús Olmo, a la sortida d'un córner, ni Dejan Lekic, en un contraatac, han pogut superar la porteria rival. També ho han intentat, sense èxit, el mateix Cuenca i Karim Yoda al començament del segon temps. A les acaballes, el jove Aldred Planas ho ha provat des de fora de l'àrea i, fins i tot, Miguel Linares, gran protagonista en l'últim triomf contra el Girona, ha disposat d'una oportunitat clara per empatar. No ha pogut batre el porter del València Mestalla en l'un contra un.

Per al Reus, s'han acabat les proves. Per als del Baix Camp, la Lliga comença diumenge que ve al camp del Las Palmas, equip que la temporada passada jugava a la Primera Divisió.

Anar al contingut