Hoquei patins

El Reus Deportiu no cedeix el segon lloc de l'OK Lliga, darrere l'imparable Barça

Després del dotzè triomf en dotze partits del FC Barcelona, l'interès de l'OK Lliga, almenys de moment, se centra en la lluita pel segon lloc. L'Arenamar Reus Deportiu s'ha consolidat en aquesta posició de privilegi després de superar el Vilanova Ull Blau amb més problemes dels inicialment previstos (3-1). Gràcies a aquesta victòria, i a l'empat del Noia (1-1) a la pista del cuer, el Lleida Llista, el Reus té ara tres punts de marge. També està en forma el Lloret, que després de superar el Blanes (0-1) es manté quart.

El Reus manté el segon lloc de l'OK Lliga, a deu punts del líder, el Barcelona, després de la treballada victòria aconseguida sobre el Vilafranca. El local Gual ha agredit el visitant Julivert, una acció que mereix una sanció exemplar. El Vila-seca s'allunya momentàniament de la cua de la classificació gràcies a la golejada aconseguida sobre l'Alcoi, amb una destacada actuació de l'internacional per Catalunya Abraham Bagés. Victòria per la mínima del Lloret a Blanes, en el derbi selvatà. Els blanencs continuen la caiguda sense fre. El Lleida es manté a la cua de la classificació, víctima de la falta d'encert de cara a la porteria rival. Ha tingut moltes oportunitats per avançar-se en el marcador, però ha vist com ho feia el Noia en la segona part. Cáceres ha marcat a continuació i ha salvat un punt pel Lleida. Empat també del Voltregà a casa davant del Maçanet, en aquest cas a dos gols. Els locals s'han avançat en la primera meitat. Però, només començar la segona part, els de la Selva han restablert l'equilibri en el marcador. Rodri, amb un xut exterior, ha reduït la diferència, i, només treure de centre, el Maçanet ha robat la bola i ha fet el segon gol. El punt sumat pels blanc-i-blaus els permet sortir de la zona de descens, mentre que el Maçanet és sisè. La jornada s'ha completat amb la victòria de l'irregular Liceo sobre el Vic, que fa que els gallecs avancin els osonencs en la classificació.